Over Peter Koopman

Jaar in het vak

Hierdoor kan ik je uitstekend adviseren binnen elke fase in het bedrijfsleven.

Blije klanten

Door mijn kring vaste klanten heb ik mijn eigen expertise kunnen uitbreiden.

Contactpersoon

Ik werk alleen; zo ben ik altijd op de hoogte.

Peter Koopman

Door mijn achtergrond in de financiële wereld, maar vooral door mijn eigen ondernemerschap, kan ik je adviseren binnen elke fase in het bedrijfsleven. Ik weet hoe het is om een bedrijf te starten, te beheren en te beëindigen.

Ik weet welke vragen er bij jou leven en welke emoties komen kijken bij een dreigend faillissement. Je vragen zijn niet nieuw, in deze situatie sta je niet alleen.

Ik vind dat ik over de juiste kennis moet beschikken om iemand optimaal te kunnen helpen. In een maatschappij van continue veranderingen, betekent dat, dat ik nooit ben uitgeleerd. Ik volg daarom verschillende cursussen om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ik ga verder waar jouw administratie ophoudt.

Ook in mijn vrije tijd coach en begeleid ik mensen. De afgelopen jaren ben ik coach geweest van verschillende sportteams. Het geeft mij enorm veel energie om vanaf de zijlijn te kunnen bijdragen aan een gezamenlijk succes.

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om

jou de grip op je bedrijf terug te geven.

Ik leer je graag kennen

Dan kan ik een plan opstellen dat bij jouw situatie past.

 

Persoonlijk contact is overal belangrijk. Je bent geen nummer en geen product. Achter elk bedrijf staan mensen van vlees en bloed.

Zo ook jij. Ik wil weten wat je drijft. Wie je bent als mens. Waar ligt je kracht en waar liggen je valkuilen? Wat heb je nodig om te groeien? En welke ‘tools’ kan ik jou bieden om weer grip te krijgen op je bedrijf, zodat jij weer met plezier kunt ondernemen?

Door met open vizier met elkaar te sparren zien we kansen en vinden we oplossingen. Door elkaar goed te leren kennen ontstaat de vertrouwensband die aan de basis ligt van gezamenlijk succes.

Met mijn ervaring, kennis op financieel gebied en korte lijnen met banken en financiers, komen we samen tot een plan dat bij jou en jouw bedrijf past.

Bel vandaag nog om een afspraak te maken.

0228-745008 | info@kantoorkoopman.nl

Opleiding en carrière 

Vanaf 1980 werk ik in de financiële sector, waarvan 25 jaar in de accountancy en sinds medio 2013 vanuit Kantoor Koopman als accountant in business. 

Ik studeerde af als AA en werkte bij grote landelijke kantoren. In 1992 startte ik het accountantskantoor De Noord & Partners op. In 18 jaar groeide het tot een toonaangevend kantoor met een bezetting van 22 mensen. Per 1 januari 2013 begon ik mijn eigen advieskantoor: Kantoor Koopman. Ik bedien mkb-ondernemers op bedrijfseconomisch en financieel vlak. Ik ga verder waar de administratie ophoudt.

Ik ben beschikbaar als adviseur en begeleider bij verandermanagement, investerings- en financieringsstukken en bedrijfsovername of -opvolging. Ik maak financiële rapportages en help bedrijven die in zwaar weer verkeren.

Mijn kennis houd ik nauwkeurig bij door het volgen van gecertificeerde cursussen en seminairs.

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om jou de grip op je bedrijf terug te geven.

Twijfel je nog? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Dat levert je direct een heldere probleemanalyse en duidelijkheid over het plan van aanpak.

Bekijk ook mijn LinkedIn:

Peter Koopman - Raadhuisplein 17 - 1693 EA Wervershoof
Telefoon: 0228-745008 - Email: info@kantoorkoopman.nl

Gerealiseerd door OneStep