MKB-Kredietcoach

kredietcoach koopmanDe kredietcoach: kredietadvies voor de mkb-ondernemer

Voor zorgeloos ondernemen én financieren

U wilt investeren en heeft krediet nodig? Geen zorgen, Peter Koopman is uw gecertificeerd MKB-kredietcoach. Hij coacht u op weg naar een succesvolle financiering.

Een interessante blog over de MKB kredietcoach vindt u hier;   MKB kredietcoach Blog

Een MKB-Kredietcoach maakt uw aanvraag compleet

Een financieringsaanvraag moet compleet zijn om de beslistermijn te beperken. De MKB-Kredietcoach helpt u daarbij. De aanvraag bestaat uit een E-scan van u als ondernemer, een ondernemingsplan met nadere informatie over de investeringen, exploitatiebegrotingen, een marketinggedeelte en een confrontatiematrix swot analyse waarin eventuele zwakten worden benoemd en wordt aangegeven hoe deze zwakten worden ingebed.

logo-kredietpaspoortMet alle voornoemde gegevens gaan we samen het coachingstraject in. We vergroten uw financiële kennis en vaardigheden. Om uw toegang tot financiering zelf te sturen, maakt u een kredietpaspoort aan. U krijgt inzicht in de mogelijkheden voor financiering en wijze van aanvraag. De coaching brengt u in staat zelf een complete financieringsaanvraag op te stellen voor banken en andere geldverstrekkers.

De kredietcoach brengt ook de financiële risico’s in kaart zodat u weloverwogen tot een investering overgaat. Of u nu praat met de bank, een beroep doet op overheidsregelingen of uw ondernemingsplan aanpast. Zodat u zeker weet dat u de juiste keuzes maakt.

Kredietpaspoort

Het kredietpaspoort geeft inzicht in uw cijfers en de wijze van ondernemen.

Wat vindt u in het kredietpaspoort?

Het Kredietpaspoort bevat informatie over de e-scan van u als ondernemer en uw onderneming met juridische informatie als KvK uitreksel en recente financiële informatie. De financiële overzichten kunnen jaarcijfers zijn, maar ook kwartaalinformatie. Het kredietpaspoort wordt gevuld via SBR. Deze overzichten worden vergeleken met branche-informatie van de KvK en SRA.

Waar dient het kredietpaspoort voor?

Met dit online ‘paspoort’ kunt u snel beschikken over actuele financiële informatie van uw bedrijf. Het kredietpaspoort koppelt u eenvoudig aan uw boekhoudpakket zodat u op elk moment inzicht heeft in uw financiële status. Het paspoort verwerkt de ingevoerde informatie tot heldere overzichten en dashboardinformatie. Uw gegevens zijn goed beschermd. Alleen u bepaalt wie het kredietpaspoort mag inzien. De ondernemer kan het kredietpaspoort gebruiken om belanghebbenden als bank, externe financiers, crowdfunding bemiddelaars en grote klanten te informeren over de voortgang. Ingewikkeld? Geen zorgen. Kantoor Koopman helpt u bij het invullen en updaten van het kredietpaspoort.

Meer informatie over het kredietpaspoort 

GRATIS adviesgesprek? 

Maak hier een afspraak met uw MKB-kredietcoach. Het levert u direct een heldere probleemanalyse en duidelijkheid over het plan van aanpak.
Contact Kantoor Koopman. Voor zorgeloos ondernemen!