Over Koopman

Peter Koopman. Ondernemer onder de ondernemers. 

IMG_5245Kantoor Koopman is gevestigd in Wervershoof, West-Friesland. Directeur en eigenaar is Peter Koopman.

Door mijn achtergrond, maar vooral door mijn eigen ondernemerschap, kan ik u adviseren binnen elke fase. Ik weet hoe het is om een bedrijf te starten en te beëindigen. Ik ken de onzekerheid die u voelt bij grote investeringen. Ik weet welke vragen er bij u leven en welke emoties komen kijken bij een bedrijfsovername, fusie of bedrijfsopvolging. Uw vragen zijn niet nieuw, in uw situatie staat u niet alleen. Het ontbreekt u wellicht alleen nog aan het juiste advies van de juiste adviseur. Geen zorgen. Contact Kantoor Koopman. 

Korte lijnen en persoonlijk contact

Door diverse relevante opleidingen en 28 jaren werkervaring binnen de financiële sector ben ik expert op financieel en bedrijfseconomisch gebied. Maar daarnaast bied ik u meerwaarde via de werkwijze die ik hanteer. Kantoor Koopman gaat verder waar uw administratie ophoudt. Via korte lijnen en persoonlijk contact.

Ik leer u graag kennen

Persoonlijk contact. Dat is overal belangrijk. U bent geen nummer en geen product. Achter elk bedrijf staan mensen van vlees en bloed. Daar bent u. Ik wil weten wat u drijft. Wie u bent als mens. Waar ligt uw kracht en waar liggen uw valkuilen? Wat heeft u nodig om te groeien? Door met open vizier met elkaar te sparren zien we kansen en vinden we oplossingen. Door elkaar goed te kennen ontstaat de vertrouwensband die aan de basis ligt van gezamenlijk succes.

Opleiding en carrière

Vanaf 1980 werk ik in de financiële sector, waarvan de laatste 27 jaar in de accountancy. Ik studeerde af als AA en werkte bij grote landelijke kantoren. In 1992 startte ik het accountantskantoor De Noord & Partners op. In 18 jaar groeide het tot een toonaangevend kantoor met een bezetting van 22 mensen. Per 1 januari 2013 begon ik mijn eigen advieskantoor: Kantoor Koopman. Ik bedien mkb-ondernemers op bedrijfseconomisch en financieel vlak; ga verder waar de administratie ophoudt. Ik ben beschikbaar als adviseur en begeleider bij verandermanagement, investerings- en financieringsstukken en bedrijfsovername of -opvolging. Ik maak financiële rapportages en help bedrijven die in zwaar weer verkeren. Mijn kennis houd ik nauwkeurig bij, onlangs volgde ik diverse SRA-cursussen.

Natuurlijk, u huurt niet zomaar een adviseur in.

Een eerste adviesgesprek is daarom altijd GRATIS. 

Dat levert u direct een heldere probleemanalyse en duidelijkheid over het plan van aanpak.

Contact Kantoor Koopman. Ik overtuig u graag!